Шукати в цьому блозі

неділя, 12 березня 2017 р.

Про узагальнення системи роботи вчителя фізичного виховання ПІП


НАКАЗ
10 березня  2017 року                          -                            № ____  
Про узагальнення системи
роботи вчителя фізичного виховання
ПІП

Протягом 2016-2017н. р. вивчалась  система роботи вчителя фізичного виховання ПІП Узагальнення проводилось на підставі відвіданих уроків, перевірки шкільної документації та стану матеріально-технічного забезпечення, аналізу рівня знань і практичних навичок учнів. Встановлено, що вчитель має добру науково-теоретичну підготовку, на достатньому рівні  володіє методикою викладання предмету, забезпечує  достатній рівень знань учнів. Календарно-тематичне планування складено з урахуванням всіх вимог інструктивно-методичних рекомендацій, програмовий матеріал спланований чітко , навчальна програма виконується змістовно  і за кількістю уроків. Всі записи в класних журналах проводяться відповідно до  вимог Інструкції з ведення класних журналів  в 5-11 класах.
Поурочні конспекти складаються систематично,   продумуються  етапи уроку, що відображають роботу вчителя щодо виконання державних програм.  Мета, завдання  уроку визначаються відповідно до структури  уроку, особливостей учнів, ролі навчального матеріалу.
ПІП знає та розуміє основні вимоги навчальної програми, ознайомлений із методичними  рекомендаціями щодо викладання предмета в поточному році.
Заняття проводяться на базі спортзалу, та на спортивному майданчику. Вимогам щодо проведення навчальних занять відповідають навчальні місця для фізичної підготовки. Спортзал забезпечений м’ячами, … ПІП та  учні дотримуються правил ТБ під час виконання фізичних вправ, , у поведінці при виникненні надзвичайної ситуації.
Учитель творчо працює над проблемою «Виховання фізичних здібностей школярів». На кожному уроці, у вступній чи основній частині уроку, планує комплекс вправ, які сприяють розвитку фізичних здібностей учнів, що  в кінцевому результаті і підвищує рівень навчальних досягнень учнів. У своїй роботі широко практикує завдання, які вимагають самостійності, вміння учнів працювати у нестандартних ситуаціях. Навчальний  процес на  уроках ПІП будує так, щоб  він  був ефективним, оптимальним за структурою, цікавим, сприяв розкриттю творчого потенціалу школярів, забезпечував необхідні уміння і навички.
 В конспектах вчитель завжди вказує очікувані результати уроку.  Відвідані уроки під час вивчення системи уроків   у 7 класах   відзначаються  науковістю та доступністю сприймання учнями програмового матеріалу. На уроках вчитель використовує сучасні форми і методи навчання, що активізують розумову діяльність учнів.
 Кожен урок починається з шикування та привітання. У процесі вивчення нового матеріалу, закріплення та перевірки засвоєння його учнями реалізуються принципи навчання: доступності, проблемності, зв'язок навчання з життям, диференціації; застосовуються методи демонстрації, діалогічний, пояснювальний. 
ПІП  належну увагу приділяє самоосвіті, володіє технологіями творчої педагогічної діяльності з урахуванням особливостей навчального матеріалу, здібностей учнів.
ПІПвідповідально  ставиться до  виконання  своїх  обов’язків згідно  Посадової  Інструкції, правил внутрішнього  трудового  розпорядку школи  та виконує їх в повному обсязі. Відзначається  загальною  культурою і високими моральними  якостями.
Виходячи з вищезазначеного,                           
НАКАЗУЮ:
1.Схвалити систему роботи вчителя ПІП
2.   Заступнику директора з виховної роботи ПІП.:
2.1. Узагальнити досвід роботи вчителя ПІП з проблеми
2.2.Заслухати питання про вивчення системи роботи вчителя на засіданні педагогічної ради школи в березні 2017р.
3. Вчителю предмета ПІП:
3.1.Підготувати на чергове  засідання  педагогічної   ради школи  виступ з вищезазначеного питання .
3.2. Приділяти  належну увагу на уроках  роботі з виділення в змісті виучуваного матеріалу найголовнішого та його безпосереднього засвоєння на уроці.
4. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
                     
Директор школи                                                                 

З наказом ознайомлені:                  ________________           ________________
                                                                  (число,місяць,рік)                         (підпис,прізвище)
                                                          ________________           ________________









Немає коментарів:

Дописати коментар

Спеціальності на які потрібно сертифікат ЗНО з української літератури

Кому потрібні сертифікати ЗНО з української літератури